Verkoop

Marktconform,transparant, persoonlijk, actief, betrokken
en betrouwbaar


U wilt uw boot verkopen?

De problemen waar u als verkoper tegen aan loopt is dat u een groot deel van uw kopersdoelgroep misloopt doordat u ze niet kan bereiken.Graag begeleid ik u tijdens het hele verkooptraject van uw schip. Onze werkwijze is persoonlijk met aandacht voor zowel de klant als het schip voor en tijdens het verkoopproces. We beginnen met het vaststellen van een verkoopprijs die marktconform is. En u krijgt advies over het verkoopklaar maken van uw boot. Tijdens het verkooptraject houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook als die er niet zijn. Heeft u vragen of opmerkingen, kritisch of niet, dan horen wij dat graag direct.


Service, reparaties, onderhoud

U krijgt de technische ondersteuning en begeleiding bij alle werkzaamheden en reparaties. Ik werk samen met een aantal professionele en betrokken bedrijven. De werkzaamheden zijn op het terrein van Marina Schokkerhaven uit te voeren.


Promotie en beeldmateriaal

Het begint met het samenstellen van overzichtelijke specificaties van uw schip. Uw schip brengen wij in beeld met professionele fotografie om de potentiële kopers een goede indruk te geven van uw schip. En wij zorgen voor goede aansprekende foto’s. Wij plaatsen advertenties in de bladen en zorgen voor een professionele presentatie van uw schip op de diverse verkoop websites. Daarnaast zetten wij social media in om uw schip extra onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.


Financiële administratie en afhandeling

Van kadastrale check, tot het uitschrijven uit het scheepsregister. Het verzorgen van de oplevering, de verkoopcontracten en de leveringsacte. Voor de financiële afhandeling staat er een derdengeldenrekening tot uw beschikking.


Kosten

De courtage wordt berekend over de verkoopsom. Ik werk op basis van "NO CURE NO PAY" is het schip na 6 maanden niet verkocht kunt u kosteloos afscheid nemen van mij


Ligplaats of (winter)stalling

Tijdens het verkoopproces kunt u gewoon gebruik maken van uw schip vanuit uw ligplaats bij ons in Marina Schokkerhaven of vanaf een andere haven. Ook voor de winterperiode is het mogelijk uw schip te stallen op de kant of in de winterstalling.


Marina Schokkerhaven

De werkzaamheden aan uw boot zijn ter plaatse uit te voeren in de full service jachthaven. Er kunnen schepen tot 20 ton uit het water gehaald worden. Water, gratis WiFi, stalling en winterstalling. Alles wat u van een jachtmakelaar verwacht, en meer. Ik neem u graag alle zorg uit handen. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van uw schip.


Voor vragen, informatie of advies:

Stuur een e-mail naar edwin@reijnjachtmakelaardij.nl of bel +31(0)527 - 653110.
Ik kom graag in contact met u.

Wilt u uw boot verkopen?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

This post is also available in: deDeutsch (Duits)